Νέα γενετική έρευνα επιβεβαιώνει τον Κέσλερ για την καταγωγή των Χαζάρων                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Νέα γενετική έρευνα επιβεβαιώνει τον Κέσλερ για την καταγωγή των Χαζάρων

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Νέα γενετική έρευνα επιβεβαιώνει τον Κέσλερ για την καταγωγή των Χαζάρων

Το μοντέλο απο το Ισραήλ Esti Ginzburg..
Σίγουρα δεν μοιάζει και πολύ με Ανατολίτισσα..
Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, εκατομμύρια Χριστιανών πίστευαν ότι η φυλετική καθαρότητα του εβραϊκού λαού επιβεβαιώνοταν από την Γραφή. Το έβλεπαν σαν δικαίωση ότι ο εβραϊκός λαός δεν θα εξαφανίζοταν ποτέ.

Η επανεξέταση της άποψης αυτής ήρθε κυρίως με το βιβλίο του εβραίου Άρθουρ Κέσλερ «Η 13η Φυλή».Ο Κέσλερ είπε ότι τον 8ο αιώνα μ.Χ. οι Χαζάροι, ένα έθνος που ζούσε στην Κεντρική Ευρασία, ασπάστηκαν τον ιουδαϊσμό. Στην συνέχεια μετανάστευσαν στην Πολωνία και δημιούργησαν το Ανατολικοευρωπαϊκό κλάδο των Ασκεναζίμ μέσα στον Ιουδαϊσμό.

Αυτό το γεγονός θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη εισροή μη-Εβραίων στον Ιουδαϊσμό που έγινε ποτέ. Ο Κέσλερ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πιο φανατικοί Σιωνιστές Εβραίοι σήμερα, είναι οι Ασκεναζίμ και οι οποίοι δεν έχουν γενετική κληρονομιά από τον Αβραάμ. Είναι προσήλυτοι που άρπαξαν γη στην Παλαιστίνη που ουδέποτε ανήκε στους προγόνους τους.

Για πάνω απο μια δεκαετία οι περισσότεροι ερευνητές γενετικής απέρριπταν τον Κέσλερ. Είπαν οτι οι Ασκεναζίμ(9.000.000 το 1900) δεν ήταν απόγονοι μη-Εβραίων που είχαν προσηλυτιστεί αλλά προέρχοταν κυρίως απο ένα μικρό πληθυσμό του 15ου αιώνα(50.000) Εβραίων στην Γερμανία.

Οι Ευαγγελιστές και οι Εβραίοι επίσης απέρριψαν την θέση του Κέσλερ, γιατί αυτή μειώνει τις αξιώσεις για φυλετική καθαρότητα των Σιωνιστών.

Έγινε έτσι ξεκάθαρο οτι οι περισσότεροι Εβραίοι, τόσο οι Σεφαραδίτες όσο και οι Ασκεναζίμ, προέρχοταν γενετικά απο την Μέση Ανατολή. Βρέθηκε επίσης οτι περίπου οι μισοί Ασκεναζίμ ισχυρίζονται οτι είναι απόγονοι των Κοχανίμ, μιας ιουδαϊκής ιερατικής φυλής που αναφέρεται στο Λεβιτικό της Παλαιάς Διαθήκης και κατείχαν "Y" χρωμοσώματα που όντως κατάγοταν απο Ισραηλιτικές ρίζες.

Νέα Έρευνα Επιστρέφει στην Θεωρία του Κέσλερ


Αλλα το 2012 μια μεγάλη γενετική μελέτη που έγινε στους Ασκεναζίμ καθοδηγούμενη απο τον γενετιστή του Πανεπιστημίου John Hopkins, Eran Israeli-Elhaik. Η μελέτη αυτή συμπυκνώνει γενετικά στοιχεία για τον Ευρωπαϊκό Ιουδαϊσμό που αποδεικνύουν οτι η καταγωγή του δεν είναι απο την Μέση Ανατολή αλλά απο τον Καύκασο και τις βουνίσιες περιοχές όπου βρισκόταν η καρδιά της αρχαίας Χαζαρίας. Δείτε περισσότερα στο link

Ο Elhaik λέει οτι εξαιτίας της δυσαρέσκειας με την επικρατούσα θεωρία τόσο αυτός όσο και άλλοι πιέστηκαν να εξετάσουν ξανά την πιθανότητα τα γονίδια της Μέσης Ανατολής και τα Σημιτικά στον Εβραϊσμό της Ανατολικής Ευρώπης προέρχονται κυρίως απο την ανατολή.

Η ομάδα του υποχρεώθηκε να ερευνήσει την πιθανότητα αυτή επειδή η γενετική εξέταση των Ασκεναζίμ συνεχίζει να αποκαλύπτει ένα υψηλό ποσοστό γονιδίων κυρίως στην απομονωμένη περιοχή του Καυκάσου.

Έχοντας ολοκληρώσει μια πλήρη γενετική μελέτη των Ασκεναζίμ παγκοσμίως, δρομολογεί μια ακόμη περισσότερο εκτενή ανάλυση στο πρόγραμμά του "Το DNA των Χαζάρων", που ειδικεύεται στο να εξετάζει Εβραίους απο την ίδια την περιοχή της Χαζαρίας.

Μπορείτε να διαβάσετε τα συμπεράσματα του Dr Elhaik Εδώ... καθώς να βρείτε και τις έρευνές του..Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


antipliroforisi

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.